tisdag 3 maj 2011

Yes, nu börjar det hända grejer, äntligen lokal på G !

Yes, lokal på G :)) Lokal-titten idag blev riktigt positiv! I Kristineholm, nära till Hjortgården, stor utegård, stora ytor inne, tillagningskök, bra parkeringsmöjligheter för hämtning och lämning! Och bäst av allt, lokalen kommer anpassas och renoveras utefter våra behov och hur vi vill ha det! :) Så nu vill vi bara veta, Alla ni som är intresserade av att ha era barn på EKOxen, hur viktigt är läget? Funkar Kristineholm? Hör gärna av er till oss här på bloggen, på FB, på mejlen eller på telefon så vi får veta vad Ni tycker!

2 kommentarer:

 1. Av en slump hittade jag hit och vad spännande det låter! Jag har ett barn på Annagården (waldorf) och har haft ytterligare ett där som nu går i förskoleklass. En av de stora anledningarna till det valet var just maten. Ett annat var att de prioriterar lek och utelek. De föräldrar som har sina barn där är inte några antroposofer, utan medvetna, ofta välutbildade medelklassföräldrar som tycker det är värt en omväg för att få ha sina barn i en bra förskola. Det kan man ju tycka vad man vill om men så ser verkligheten ut. Därför tror jag dock inte det geografiska läget är alls lika viktigt som att lokalerna och utemiljön är väldigt bra och anpassade. Lycka till nu så väldigt mycket och synd att ni inte fanns när vi skulle välja förskola för sex år sedan!
  mvh
  Rebecca

  SvaraRadera
 2. Hej Rebecca!
  Ursäkta sent svar!
  Tack för dina tankar - vi tror också att lokalerna, utemiljön, maten och att profilen är ekologisk, gör att det geografiska läget inte är lika viktigt.
  Tack för lyckönskningarna :)
  Trevlig sommar!
  Hälsningar Anna och Anneli

  SvaraRadera